Активиа одобрена Российской гастроэнтерологической ассоциацией

Активияны ресейлік гастроэнтерологиялық қауымдастық мақұлдады

"Danone" компаниясының тамақтану саласында кең ғылыми тәжірибесі бар. Франциядағы Даниэль Карассо атындағы ғылыми-зерттеу орталығы адам микробиомасы мен оның денсаулыққа тигізетін пайдасы туралы зерттеу жұмыстарын жүргізуде. 

Микробиота - бұл адам ағзасында өмір сүретін барлық микроорганизмдердің (бактериялар, вирустар, саңырауқұлақтар, протозоидтар) жиынтығы. Ең тығыз мекендеген орган - бұл біздің ішек. 

Ішек микробиомасындағы бактериялардың саны адам ағзасындағы жасушаларға қарағанда 10 есе көп. 

Пайдалы және зиянды бактериялар біздің ішектерімізде өмір сүреді. Ішектегі жақсы және жаман бактериялардың дұрыс теңгерімі - денсаулық пен дұрыс ас қорытудың кепілі, өйткені ішек микрофлорасының құрамындағы пайдалы бактериялар үлкен жұмыс атқарады: :

  • зиянды микроорганизмдерден қорғайды,

  • иммундық жүйенің жұмысына ықпал етеді,

  • олар қоректік заттардың өндірісіне, кейбір дәрумендер мен минералдардың сіңуіне ықпал етеді.

Тамақтану ішек микробиотасының құрамына әсер етеді. Диетада қант пен майдың көп мөлшері бар тазартылған тағамдардың басым болуы микробиоманың қалыпты тепе-теңдігін бұзатын бактериялардың белгілі бір түрлерінің көбеюіне ықпал етеді. Теңгерімді тамақтану және диетаға пробиотиктерді енгізу пайдалы бактериялардың өсуін ынталандыруға және микробиотаның тепе-теңдігіне оң әсер етеді.  

Кейбір пробиотикалық өнімдер пайдалы микробиота бактерияларына көмекші бола алады және сол арқылы олардың қасиеттеріне байланысты ыңғайлы ас қорытуды қамтамасыз етеді. 

Сондықтан пробиотикалық өнімдер өз денсаулығына қамқорлық жасайтындарға ұсынылады.

Данон компаниясының негізін қалаушы Даниэль Карассо атындағы ғылыми-зерттеу орталығында 4000-нан астам штаммдардың, соның ішінде пробиотикалық микроорганизмдердің үлкен коллекциясы сақталған және зерттелген. Бактериялардың пайдалы қасиеттерін зерттеу бойынша тұрақты ғылыми-зерттеу жұмысының арқасында біз денсаулықты сақтауға және нығайтуға көмектесетін тамақ өнімдерін жасаймыз. 

Зерттелген бактериялардың пробиотикалық штамдары тамақ өнімдерін жасау үшін қолданылады, олардың бірі - Ресей гастроэнтерологиялық қауымдастығы (RGA) мақұлдаған Активия.

Активия өнімдері мен басқа йогурттардың айырмашылығы неде?

Активиа құрамында тек сүт қышқылды бактериялар ғана емес, сонымен қатар ерекше пробиотикалық штамм - Actiregularis® бифидобактериялары бар. 

Actiregularis® бифидобактериялары пробиотиктерге қойылатын өлшемдерге сәйкес келеді:

  • Денсаулық үшін қауіпсіз

  • Адамның асқазан-ішек жолынан өткен кезде тірі және белсенді бола алады

  • өнімде жарамдылық мерзімінің соңында қажетті мөлшерде бар,

  • Клиникалық зерттеулермен расталған ас қорытуға оң әсер етеді.

Actiregularis® бифидобактериялары бар Активиа жайлы ас қорытуға ықпал етеді және 20-дан астам клиникалық зерттеулер барысында өзінің пайдалы қасиеттерін дәлелдеді.  

Ғылыми тәсіл: қауіпсіздік, артықшылықтар және керемет Активия дәмі

  • Үнемі технологиялық сараптамалар Активтияның жоғары сапасы мен керемет дәмдік қасиеттерін қамтамасыз етеді.

  • Ғылыми зерттеулер ыңғайлы ас қорытуға ықпал ететін ерекше өнімді жасауға көмектесті.

Неліктен РГА Активия өнімдері мақұлдады ? 

Активиа өнімдерін клиникалық зерттеу нәтижелері көрсетті:

  • Активиа құрамындағы В. Actiregularis® асқазан-ішек жолынан жеткілікті мөлшерде өткен кезде аман қалады,

  • пробиотикалық штаммның арқасында Активия ас қорытуды жақсартуға көмектеседі іштің кебуін, тегістелуін және ауырлығын азайтады.

2008 жылдан бастап Активияны Ресейлік гастроэнтерологиялық қауымдастық күнделікті қолдануға мақұлдады. Активия - РГА ұсынған жалғыз өнім болып табылады.

2022 Danone Ltd. Барлық құқықтар сақталған